DALJINSKI UPRAVLJAČ

Novi proizvod iz FCT radionice je daljinski upravljač za sve gimbale koji koriste BASECAM kontroler. Daljiski napaja interna baterija koja mu omogućuje rad cijeli dan bez punjenja. U njemu je integriran joystick za izrazito precizne pomake. Neke od mogućnosti daljinskog upravljača su:

* Paljenje i gašenje motora (stavljanje gimbala u stanje mirovanja)

* Promijena modova gimbala

* Reguliranje osjetljivosti joysticka

* Reguliranje brzine FOLLW moda

* Postavljanje offset pozicije roll ose (nagib kamere) 

* Zvučna upozorenja (prazna baterija)

* Pokazuje stanje baterije gimbala i samog sebe ... 

Ovaj daljinski upravljač omogućuje svim korisnicima gimbala sa BASECAM kontrolerom da ga od sada mogu postaviti na kran i na taj način svoj gimbal koriste kao pokretnu glavu krana koju mogu kontrolirati precizno i bez kablova. FCT kran je jedan od takvih primjera.

 


 

 

VIDEO KRAN

Proizvodimo video kranove, sa pokretnom glavom za DSLR kamere. Na naše kranove ugrađujemo gimbal, tako da je kamera na njemu 100 % stabilna i upravljiva po svim osama. Upravljanje kamerom može se ostvariti na dva načina: 1. Korištenjem daljinskog upravljača, 2. Korištenjem bluetooth modula. Sklopljen kran je dug 2m a maksimalno razvučen 3,8m. Zadnji dio krana ka kojem je protuteg također je teleskopski pa se može postići savršeni balans. Za sastavljanje krana potrebne su 2 minute. Sastavljanje ne zahtjeva nikakav alat. Na kranu nema kablova, prijenos slike i komandi je bez žica - kablova. Kupovinom ovog krana ne dobivate samo kran već i gimbal za kameru, koji možete po želji koristiti za snimanje iz ruke ili sa krana.